Ηώς Παραδοσιακός Ξενώνας

Ηώς, Θεά της αυγής προάγγελος του Ήλιου

Ο παραδοσιακός ξενώνας ΗΩΣ βρίσκεται στο γραφικό χωριό Σκήτη, στη νότια πλευρά του Κισσάβου, και ανήκει στο Δήμο Αγιάς και τη περιφερειακή ενότητας Λάρισας.Το γραφικό χωριό της Σκήτης, είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε υψόμετρο 345μ.. και απέχει 45 χλμ. από τη Λάρισα και μόλις 6 χλμ. από τις παραλίες του Αιγαίου Πελάγους.  Η πανοραμική θέα στο Αιγαίο, στο Μαυροβούνι και τα βασιλικά κτήματα του Πολυδενδρίου, συνδυάζεται αρμονικά με την ηρεμία του χωριού αφού το όνομά του προέρχεται από την επιλογή Βυζαντινών καλόγερων που διάλεξαν τη Σκήτη ως τόπο συνομιλίας με τον Θεό.

Σε απόσταση μόλις  6 χλμ. θα βρείτε τη μεγαλύτερη παραλία της Ελλάδας στις περιοχές του Αγιόκαμπου και της  Βελίκας - περίπου 12 χιλιόμετρα ακτής με οργανωμένες  αλλά και ερημικές παραλίες.  Εκεί θα βρείτε και τις αμέτρητες επιλογές για νυχτερινή ζωή και τοπικές γαστρονομικές απολαύσεις.

Στο βουνό του Κισσάβου – που έχει χαρακτηριστεί ως «Αισθητικό Δάσος της Όσσας»  και προστατεύεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο NATURA 2000 – στο Μαυροβούνι και στο Πολυδένδρι θα απολαύσετε το μεγαλείο της Ελληνικής φύσης είτε με εκπληκτικές πεζοπορικές διαδρομές ή άλλες δραστηριότητες της εταιρείας mammal  (εκπρόσωπος της Trekking). Στο χωριό της Σκήτης, το Μεταξοχώρι στην Αγιά (13 χλμ.) και την Άνω Σωτηρίτσα (15 χλμ.)  θα βρείτε τη χειμερινή περίοδο πολλές επιλογές σε παραδοσιακά καφενεία και ταβέρνες.

2494051500 / 6937226226

Σκήτη, Σκήτη 31, 40003, Σκήτη, Λάρισα

http://www.xenonas-ios.com

Αυτή η Business δεν έχει κάποια Προσφορά δημοσιευμένη.

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

no ratings

Load More